"> Postava keramičkih pločica - Vodoinstalater Zagreb - brzo, efikasno i odgovorno

Postava keramičkih pločica

Postava keramičkih pločica

Najkvalitetnija izvedba vodoinstalaterskih radova u Zagrebu i okolici!

Vršimo montažu, popravak i dostavu sanitarija na području grada Zagreba.

sanitarije
Montiramo sanitarije u Vašim prostorima, kupaonicama i kuhinjama, stručno i kvalitetno – što potvrđuju i naše reference mnogih turističkih objekata širom Republike Hrvatske.

Vršimo montažu WC školjki, vodokotlića, kada, tuš kabina, umivaonika, pisoara, bidea i svih ostalih kupaonskih i kuhinjskih elemenata.

S obzirom na tlačnost i prohodnost vodovodnih instalacija ponudit ćemo Vam najbolja rješenja.

Radimo sa svim najpoznatijim brendovima (Geberit, Hatria, Inker, Dolomit, Laufen…), kao i s onima manje poznatima.

Također, naše stručno osoblje obučeno je za rad na rutinskom održavanju i na hitnim popravcima. Osim toga, dostavljamo i montiramo sanitarne elemente koje ste sami nabavili te obavljamo naknadne radove (postavljanje pločica, centralnog grijanja itd.).

Važnost kvalitetnog montiranja sanitarije

Profesionalno montiranje sanitarije nužno je radi održavanja dugog životnog vijeka vaše kupaonice ili kuhinje. Školovani vodoinstalateri ne samo da imaju višegodišnje iskustvo u poslu kojim se bave nego su upoznati i s najnovijim tehnikama, materijalima i standardima. Inovacije u vodoinstalaterskoj industriji podižu razinu kvalitete obavljanja posla.

Osim toga, stručno oko može predvidjeti neke stvari koje prosječni vlasnik kuće ne može. Redovno održavajte sanitariju; barem jednom godišnje pozovite stručnjake koji će pregledati ispravnost kada, tuš kabina, vodokotlića, pisoara, WC školjki i ostalih kupaonskih elemenata. Tako ćete smanjiti nastajanje eventualnih većih problema i uštedjeti značajnu svotu novca.

Bez obzira na prirodu i kompleksnog problema koji vas je snašao, kvalificirani stručnjaci koriste sve svoje znanje i iskustvo, kako bi u potpunosti sanirali vaš problem.

Montiranje tuš kabina i kada puno je jednostavnije ako imate nekoga tko se razumije u sve to. Na raspolaganju vam stoje stručni i kvalitetni vodoinstalateri, koji će za tren oko osvježiti vašu kupaonicu.

Kupaonske sanitarije obično se uzimaju „zdravo za gotovo“ te se provjeravaju tek kad nastane problem. Dokle kod WC školjka, kada i tuš kabina „rade“ svoj posao, ne shvaćamo ključnu ulogu koju imaju u svakodnevnom životu. Važno je, stoga, redovno ih provjeravati, kako bi razina njihove kvalitete bila na najvišoj razini.

Vrijeme je novac! Stoga, obratite nam se s povjerenjem i sve Vaše brige oko montiranja nove sanitarije ili popravaka postojeće prepustite nama!

team-img1
Intervencije i kontakt

Za intervencije nazovite nas na 095 221 1331.

Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme. U najkraćem roku rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja i nejasnoće. Ponude dostavljamo odmah po primitku upita.