Minitron

Minitron

Naš proizvod se zove vodeni kondicioner. Ti uvjeti rješavaju problem tvrdoće minerala u stabilnu spoj koji se ne može formirati kamenac. On ne
može ukloniti ove minerale iz vode, što ga veže u stabilni spoj koji je formiran od kalcija i dvo-karbonatnih elemenata.

Prednost ove jedinice je da bez ikakvih dodavanja, kvaliteta vode i dalje ostaje ista.

Brzo objašnjenje kako naš proizvod radi je sljedeće. To je dobro poznato načelo, ako vaše povezivanje različitih metala pomoću vodiča, kao što je voda, može stvoriti električnu energiju. Mi iskorištavamo taj princip u našoj slitini (legura). Slitina je izrađena od indiferentnih metala i kada voda prolazi preko površine slitine, voda povezuje različite faze u slitini. Struja koja prolazi kroz vodu iz jedne faze u druge uzrokuje kalcij i bikarbonat u talog, kao posljedica je spoj kalcija karbonata koji se ne otapa u vodi, ali je postao mikroskopski uspendirana čestica.

Budući da kalcij uklonjen iz otopine, voda ne može napraviti kamenac, kao što je mogla to učiniti s kalcijem kada je bio prisutan. To je njegovo pitanje topljivosti.

Dakle, naš proizvod je ovisan o nekom dodiru s vodom, i naravno s provodljivosti. Provodljivost je električna vodljivost s određenim dijelom vode koju je diktirao razinu minerala, primjerice morska voda je jako vodljiva, ali deionizirana voda, ima malu ili nikakavu vodljivost. Dakle općenito, teža voda je provodljivija i bolje će naš proizvod raditi.

Što to znači za sustav kavomata: primjer.
Kada voda ulazi u komoru, kafeautomat zagrijava u uravnoteženom stanju, što znači da je pronašao razinu gdje su minerali i voda u harmoniji i ne postoji potreba za kalcijem u talogu.

No, kao što se temperatura vode povećava,mijenjaju se i svojstva vode. Kalcij je inverzni topiv mineral, a to znači što je voda toplija, manja je količinu kalcija u otopini. Dakle, za svaki stupanj povećanja temperature, smanjuje se kapacitet (količina) kalcija. Na kraju temperatura je dosegla granicu na kojoj kalcij ne ne može više ostati u otopini, to čini ono što mi zovemo kamenac koji je kalcijev karbonat u obliku kalcita.

team-img1
Hitne intervencije i kontakt

Za hitne intervencije nazovite nas na 099 770 9388.

Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme. U najkraćem roku rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja i nejasnoće. Ponude dostavljamo odmah po primitku upita.