Colloid-a-tron

Colloid-a-tron

Komercijalna & Industrijska prevencija kamenca.

Zaštita od kamenca
  • Jedinstveni sistem katalizacije.
  • Neovisno dokazana tehnologija, skoro preko 40 godina.
  • Nije potrebno napajanje.
  • Jednostavna instalacija
  • Nepotrebno održavanje ili popravci
  • WRAS odobreno
Jedinstveni sistem za sprječavanje kamenca

Nepotrebno napajanje, Colloid-A- Ton može biti instaliran u izolirana područja, vertikalno ili horizontalno. Pravilno instaliran Colloid-A-Ton neće imati dramatičan efekt na gubitak tlaka cca do 2%. Nepotrebna naponska ili bilo kakva povezanost napajanja. Nepotrebno održavanje.
Ne postoje mehanički dijelovi koji se kvare. Jednom kada se Colloid-A-Ton instalira, korisnici mogu očekivati oko 10 godina rada

Colloid-A-Tron je jedinstveni sistem za sprječavanje kamenca posebno izrađen za upotrebu u teškoj industriji. Izvedbe variraju od hladnjaka, izmjenjivača topline, kondenzatora, te do ostalih inih uređaja. Colloid-A-Tron se bazira na dinamici tekućine sistemom jedinstvenog kataliziranja slitine, dizajniranim induciranim kontaktom između površine vode i slitine, čime se ostvaruje veći uspjeh od većine ostalih sistema.

Colloid-A-Tron je odobren u industriji sa više od 500.000 instalacija u preko 50 zemalja diljem svijeta.

Colloid-A-Tron materijali: Kućište od nehrđajućeg čelika, 304 ili 316 na zahtjev. Katalizatorska poluplemenita slitina.
Garancija: 10 godina garancije na materijal

Kako radi Fluid dynamics uređaj?

Prolaskom vode kroz uređaj voda je podvrgnuta vrtložnoj interakciji s  katalitičkom jezgrom izrađenom od patentirane legure. Različite vrste metala i voda stvaraju efekt akumulatora i proizvode vrlo slabu električnu struju. Navedena električna struja uzrokuje važnu promjenu. Postotak kalcija i ugljika prisutnih u vodi izlazi iz otopine i raspršuje se stvarajući kalcijev karbonat uobliku aragonita.

Mikroskopski velike formacije kristala aragonita ostaju u vodi i bezopasnoprolaze kroz sustav. Promjene u temperaturi ili vrijednosti pH više ne uzrokuju tvrde naslagekamenca. Kalcij i ugljik koji su raspršeni u obliku stabilnih kristala aragonita više se u otopini nemogu taložiti kao kalcit.

team-img1
Hitne intervencije i kontakt

Za hitne intervencije nazovite nas na 099 770 9388.

Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme. U najkraćem roku rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja i nejasnoće. Ponude dostavljamo odmah po primitku upita.